Sadun tarina:

“Olen 48-vuotias nainen ja olen koko ikäni ollut normaalipainoinen, jopa vähän normaalipainoista kevyempikin (163/50-58kg).  Viime vuosina ikä ja stressi ovat pikkuhiljaa saaneet painoni nousemaan. Söin mitä sattui ja välillä en mitään. Havahduin, kun paino näytti 66,5 kg ja työterveystarkastuksessa kolesteroni oli hälyttävän korkealla. Lääkäri olisi määrännyt minulle lääkkeet, mutta halusin ensin kokeilla ruokavaliota. Tapasin Janican ja ihmettelin hänen ulkoista ja sisäistä pursuavaa hyvää oloa. Tuohon tilaan halusin itsekin päästä. Janican opastuksella ja tarkoilla tiedoilla miten ja miksi syödä mitäkin, aloitin niin sanotun uuden elämän. Noudatin tarkasti monipuolista ja runsasta ruokaohjetta ja paino alkoi tippumaan noin 1kg/vko. Ja sain syödä enemmän kuin olisin jaksanutkaan! Kolmen viikon jälkeen kolesteroni oli tippunut ja vältin lääkkeet. Nyt on takana kuusi viikkoa uutta elämää. Painoa on tippunut yli viisi kiloa ja paluuta entiseen ei ole! Unen laatukin on parantunut. 

Janica on ollut minulle tukena ja kannustamassa koko tähän astisen matkan ja voin lämpimästi ja täydestä sydämestä suositella hänen valmennusta kaikille, iästä ja koosta riippumatta!"


AnnEn tarina:

 “Olen kasvissyöjä ja kiinnostunut siitä, kuinka paljon minun tulisi saada proteiinia. Lisäksi olen pudottanut painoa useamman kerran, mutta paino lähti kuitenkin nousemaan aina dieetin loputtua. Halusin saada ammattilaisen apua ja otin Janicalta alkuruoka –valmennuksen. Sain Janicalta heti ensimmäisellä kerralla oman kansion, jossa oli helpot, selkeät ja minulle räätälöidyt ohjeet.  Niiden noudattaminen arjessa on ollut helppoa. Ei tarvitse laskea pisteitä eikä kaloreita.  Paino on pysynyt koko kesän hallinnassa, joka on ihan mahtava juttu. Kuntosalitreeni sujuu huomattavasti paremmin ja jaksan nostaa enemmän painoja, eli kehitystä on tapahtunut. Energiatasoni on todella hyvä, jaksan arjessa ja kuntoilussa ihan erillä tavalla, kuin aiemmin. Koko aikana ei ole ollut nälkä ja saa syödä hyvää monipuolista ruokaa. Myös makean nälkä on kadonnut lähes kokonaan, kun syö oikein.  Janica on erittäin tarkka ja perusteellinen ja antaa asiakkaalle paljon tietoa. Hän on myös henkilönä helposti lähestyttävä ja iloinen. Hyvä tyyppi. Kiitos Janica.


Villen tarina:

"Olin pudottanut jo melkein 20 kg omatoimisesti. Olen entinen kilpaurheilija, mutta painoa on tullut vuosien myötä lisää. Treenaan edelleen paljon, mutta paino ei meinannut tippua. Halusin apua viimeisten kilojen pudotukseen. Tahdoin myös varmistaa, että ruokavalioni on tarpeeksi monipuolinen ja riittävä. Vaimoni oli saanut Janicalta hyviä neuvoja, joten uskoin itsekin saavani apua. Ostin Janicalta valmennuksen ja sain erittäin selkeät ja yksilölliset ohjeet. Ohjaustilanteessa sain hyvin neuvoja ja uutta tietoa. Koin positiivisena myös sen, että Janica otti yhteyttä ja kyseli miten on mennyt ruokavalion kanssa. Nyt paino on lähtenyt laskuun, ja yleinen vireystila sekä harjoittelusta saatu hyöty on huomattavasti parantunut. Ei ole enää väsymystä ja kroppa on kiinteytynyt selkeästi. Makean nälkä ja mieliteot ovat loppuneet. Janica on innostava ja asialleen omistautunut ohjaaja, joka saa asiakkaan luottamaan itseensä ja asiaansa. Suosittelen palvelua!"


Sirpan tarina:

"Olin pitkään miettinyt mistä johtuu, kun kotona töiden jälkeen ei jaksa innostua kotitöistä tai harrastuksista. Pitkään nukutun yön jälkeen väsytti. Paino nousi vaikka söin mielestäni terveellisesti. Kävin kuntosalilla muutaman kerran viikossa, mutta tulokset eivät näkyneet kehonkoostumusmittauksissa eikä peilikään niitä näyttänyt.

Kun ystäväni kertoi Janicasta ja hänen yrityksestään Hyvän olon kellarista innostuin heti. Soitin Janicalle ja halusin koko menu -valmennuksen. Hän pyysi minua pitämään viikon ajan ruokapäiväkirjaa kaikesta syömistäni ruoista ja juomista. Jo ensimmäisen tapaamisemme aikana tiesin, että tässä on apu minun hyvinvointiin. Keskustelumme ja ruokapäiväkirjan tulkinnan jälkeen Janica kertoi, että syön liian harvoin ja vähän kerralla. Ravinnossani oli puutteita mm. proteiineista ja vitamiineista ja kivennäisaineista. Hän laati minulle ruokavalion, jota noudattamalla oloni paranisi ja senttejä katoaisi. Viisi ateriaa päivässä pitää nälän loitolla. Alussa ruokamäärä hirvitti. Lihoohan sitä tuollaisella määrällä.

Mutta eipäs niin käynytkään. Jo muutamassa kuukaudessa paino putosi 8 kg ja senttejä katosi lukematon määrä. Mieliala ja unen laatu paranivat, väsymys katosi ja paino putosi. Yli viisi vuotta kaapissa olleet lempparifarkutkin sujahtavat jalkaan. Olen kokeillut erilaisia dieettejä, mutta niistä kaikista on jäänyt rajoittava tunne. Ei saa syödä sitä tai tätä. Janican valmennuksen aikana minulla on ollut tunne ettei ole tarvinnut luopua mistään.

Olen pikkuhiljaa päässyt tavoitteisiini: olen oppinut oikean ruokarytmin ja syömään "oikeanlaista ruokaa". Janican innostuneisuus tarttuu. Hänellä on laaja asiantuntemus ravinto-ja liikunta-asioissa. Hänen kanssaan on helppoa keskustella. Janica ja Hyvän olon kellari on ollut minulle korvaamaton tuki matkalla tavoitteeseeni. Kiitos Janica!"