Haaveiletko  kilojen ja senttien karistamisesta pysyvin tuloksin? Oletko jatkuvasti väsynyt ja haluat energisemmän ja virkeän olon? Junnaako treenikehityksesi paikoillaan ja tahdot näkyviä tuloksia? Ehkä etsit tietoa miten voisit hoitaa terveyttäsi ruokavalion avulla tai olet kypsytellyt ajatusta elämäntaparemontin aloituksesta?  

Jos vastauksesi on kyllä, on ravintovalmennus tarkoitettu juuri sinulle! Hyvän olon kellarin ravitsemuksen oma personal trainer, koulutettu ravintovalmentaja Janica Alasimonen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, joko yksilövalmennuksessa tai suosituissa ryhmävalmennuksissa. 

Valmennuksessani saat kattavan ravintoanalyysin ja sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ruokavalion, joka on monipuolinen, mahan täyttävä ja helposti noudatettava. Valmentajanasi autan sinua viemään ohjeet käytäntöön ja sovittamaan ne sinun arkeesi, jolloin saat näkyviä ja kestäviä tuloksia.

Kun lähdetään muokkaamaan ruokavaliota tarkoitus ei ole tähdätä minimiin vaan optimiin! Heitä siis hyvästit pikadieeteille ja jojottelulle. Valmennuksessani on kyse terveellisestä ja maukkaasta ruokavaliosta, jota voit ja haluat jatkaa valmennuksen jälkeenkin. Näin uusista opeista tulee elämäntapa.

Valmennukseni opit perustuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön. Käytännönläheisessä ja kannustavassa valmennusotteessa näkyy myös kokemus. Nämä asiat yhdessä takaavat sen, että sinunkin unelmistasi tulee totta! 

Haluatko sinäkin nähdä positiivisia muutoksia vartalossasi ja voida paremmin pysyvästi? Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.